Deze middeltjes helpen om tandsteen bij je hond te voorkomen en tegen te gaan 

  Dieren

Wanneer je een hond hebt, zorg je hier natuurlijk zo goed mogelijk voor. Een gezond en hygiënisch gebit is hier ook een onderdeel van. Wanneer het gebit van je hond niet goed schoon wordt gehouden, kan hij last krijgen van tandsteen. Dit is natuurlijk erg vervelend en kan zorgen voor je hond en hij kan hier flink last van hebben. Gelukkig zijn er verschillende producten waar je uit kunt kiezen die je helpen helpen om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Lees snel verder om te kijken wat het meest geschikt is voor jouw hond. 

California Pets drinkwater additief om tandsteen tegen te gaan

Eén van de manieren om te voorkomen dat je hond last krijgt van een slechte adem, is om ervoor te zorgen dat zijn drinkwater meteen zijn gebit verzorgt en reinigt. Dit kan heel eenvoudig met drinkwater additief van California Pets. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond. Het zorgt er dan voor dat hij geen last zal hebben van tandplak en dus tandsteen. Op deze manier wordt ook nog eens voorkomen dat hij tandvleesontsteking of tandbederf krijgt.  

Zo werkt drinkwater additief

Drinkwater additief van California Pets is heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar een theelepel van het product toe te voegen aan zo’n 250 ml drinkwater. Het product doet verder het werk voor je! Doordat er actief zuurstof in drinkwater additief zit, kunnen schadelijke bacteriën niet overleven en dus ook niet nestelen in de bek van je hond. 

Een tooth stick om de tandsteen aan te pakken

Heel veel honden krijgen last van problemen aan het gebit na hun derde levensjaar. Daarom is het belangrijk om het gebit regelmatig te poetsen. Dit kan bijvoorbeeld met de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz. Je ziet al snel resultaat, maar hoe snel dit precies is hangt wel af van hoeveel tandplak je hond precies heeft. 

Wat is de Pet Tooth Stick voor honden precies 

De Pet Tooth Stick is een borstel die je kunt gebruiken om het gebit van je hond goed te poetsen. Het heeft een spons-kop die absorberend werkt wanneer deze in aanraking komt met water. Zo kan hij dan voedselresten weghalen, maar ook tandplak, tandsteen en verkleuringen. Het is veilig om dit product te gebruiken en zal niet het tandglazuur van je hond aantasten. 

De Dental Chew Toy

Als je ervoor kiest om de tanden van je hond te poetsen met de Chewsi Dental Chew Toy, hoef je zelf eigenlijk niet zo gek veel te doen. Dit speeltje is namelijk gemaakt van rubber dat een grote aantrekkingskracht heeft op je huisdier zodat hij er vanzelf mee wil spelen. De kwaliteit van de Dental Chew Toy is heel goed, dus hij kan het niet kapot kauwen. Je hond zal tijdens het spelen niet eens in de gaten hebben dat hij eigenlijk zijn tanden aan het poetsen is. 

Wat doet de Dental Chew Toy verder nog

Het speeltje is voorzien van speciale noppen aan de zijkant en heeft een ribbelige structuur waardoor voedselresten en tandplak worden verwijderd wanneer hij erop bijt. Daarnaast kun je ook het gebit extra goed reinigen door een speciale tandpasta voor honden in het midden van het speeltje te doen. 

Gezonder tandvlees met de Natural Tandspray van Dr. Brite

Je kunt de tandsteen van je hond heel eenvoudig en snel aanpakken met de Dr. Brite Natural Tandspray. Het is natuurlijk geen pretje wanneer je hond last heeft van tandsteen en deze tandspray kan helpen om daar een einde aan te maken. De Natural Tandspray helpt namelijk op een natuurlijke manier om tandplak te verwijderen, waardoor tandsteen voorkomen kan worden. Daarnaast verfrist het ook nog eens de adem van je huisdier. 

Wat is de Dr. Brite Natural Tandspray

De Natural Tandspray van Dr. Brite is een tandspray die je kunt gebruiken om het gebit van je hond te verfrissen om zo tandsteen tegen te gaan, maar je kunt hem ook gebruiken voor je kat. Het heeft drie hoofdingrediënten: kokosolie, peterselie zaadolie en propolis. Deze drie middeltjes hebben elk hun eigen helende werking en zorgen ervoor dat de schadelijke bacteriën gedood worden waardoor tandsteen tegen wordt gegaan. 

De Tand- en Tandvleespen om tandsteen tegen te gaan

Om ervoor te zorgen dat je hond verlost raakt van die vervelende tandsteen, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite. Dit is een pennetje die je heel gemakkelijk kunt gebruiken om het gebit van je hond te verzorgen. Het verbetert de conditie van het tandvlees en houdt de tanden mooi schoon waardoor er geen tandsteen kan ontstaan. 

Hoe gaat de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite in zijn werk?

Het is de bedoeling dat je de Tand- en Tandvleespen gebruikt samen met een spray die je erbij krijgt wanneer je de pen koopt. Door deze spray te spuiten op het gebit en de tandvleesrand van je hond, kun je vervolgens met pen alle tandplak en andere viezigheid weg poetsen. Op deze manier kan er geen tandsteen ontstaan en blijven er ook geen etensresten tussen de tanden zitten. Zo krijgen bacteriën dus ook niet de kans om zich hier te nestelen en om bijvoorbeeld een slechte adem bij je hond te veroorzaken. 

Nooit meer last van tandsteen met de Pet Dental Kit van OxyFresh

Gebruik eens de Pet Dental Kit om het gebit van je hond grondig te verzorgen. Met deze set van OxyFresh kun je heel gemakkelijk zijn tanden helemaal schoonmaken. Zo zit er bijvoorbeeld een vinger tandenborstel in deze set en ook een tandpasta om op het gebit te smeren. Daarnaast zit er ook nog een tandenspray bij die je op de tanden van je hond en op zijn tandvlees lijn kunt spuiten.  

Wanneer je de Pet Dental Kit moet gebruiken

De Pet Dental Kit is erg gemakkelijk om te gebruiken. Je kunt de tanden poetsen met de vinger tandenborstel en natuurlijk samen met de tandpasta. Het is al genoeg als je dit twee of drie keer per week doet. Daarnaast is het veilig om de spray dagelijks te gebruiken.